Легенда на Левски със сериозно дарение за паметника на Гунди


Легенда на Левски със сериозно дарение за паметника на Гунди
Снимка: Официален сайт на Левски

4399 0

Легендарният вратар на Левски и България от близкото минало - Димитър Иванков, се включи в събирането на средства за поставяне на паметник на легендата Георги Аспарухов-Гунди.

Събитието е предвидено по случай 80-ата годиншнина от рождението на великия футболист, която ще бъде отбелязана на 4 май.

Той е превел 3000 лв. по сметка на сдружението „Левски на левскарите“.

Информация от Levski Family

"Днес легендарният вратар на Левски и любимец на публиката Димитър Иванков направи целево дарение (3000 лв.) по сметката на сдружение „Левски на Левскарите“ за изграждането на паметника на Георги Аспарухов – Гунди, в парка в близост до родната му къща, в столичния квартал Редута. Средствата за изграждане на паметника се събират чрез дарения от многобройните привърженици на Левски, а инициативата и организацията идва от фенклуб Редута и Асоциация Levski Family. Откриването на паметника се очаква да се случи като част от честванията на 80 години от рождението на легендата на ФК ЛЕВСКИ.

За Гунди! За Левски! За България!", съобщават от Levski Family в социалните мрежи.

Вижте защо дронове ще следят феновете на Ботев Пловдив и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички