Легенда на Левски: Случиха се неприятни неща по трибуните


Легенда на Левски: Случиха се неприятни неща по трибуните
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2969 0

Легендата на Левски Михаил Вълчев даде любопитно интервю, в което сподели своето мнение след поражението с 1:2 от ЦСКА 1948 на старта в Първа лига. Той призна, че любимият му отбор е стоял по-добре на терена, като отличи единствено Уелтън от играчите на терена.

Вълчев предупреди, че трябва да се внимава с Шкупи на старта в европейските клубни турнири и освен това отбеляза фактор извън терена, който може да повлияе на играчите. Според него това, че има разделение сред феновете и някои са зад Наско Сираков, а други срещу него, може да бъде от значение за представянето на тима.

"Случиха някои неприятни неща по трибуните. Част от феновете са зад Наско Сираков, а другите срещу него. Ето, това може да повлияе върху самочувствието и психиката на футболистите. Мисля, че хората трябва да помислят, да седнат и да се разберат по нормален начин.

Виждаме как се работи в другите клубове. Надявам се сега Левски да изглежда още по-добре срещу Ботев в Пловдив. Времето ще е горещо, но това не бива да служи за оправдание. Играчите на Николай Костов трябва да се раздадат максимално" - сподели Вълчев пред "Мач Телеграф". Самият Наско Сираков пък обсъди съдбата на "Герена" с министъра на спорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички