Бивш клуб на Ивелин Попов прилапва звезда на Левски това лято?


Бивш клуб на Ивелин Попов прилапва звезда на Левски това лято?
Снимка: Levski.bg

3500 0

Руският елитен Сочи е набелязал нападателя на Левски Рикардиньо. Това обяви пред "Мач ТВ" агентът на играча Матеус Хавиер. Според него Сочи, който през зимата напираше за подписа на Хосе Кордоба, е "заинтересуван от трансфера" на бразилеца.

"Сочи се обърнаха към нас с интерес към Рикардиньо. Той проведе само половин сезон в Левски, но се представи много добре, вкара 4 гола в 4-те мача от плейофите на българското първенство", заяви Хавиер пред руското издание.

"С Рикардиньо обсъдихме нивото на руската Премиер лига и двамата смятаме, че тя е страхотна, силна лига. Очакваме конкретика от Сочи", допълни агентът.

Рикардиньо премина на "Герена" едва този януари, като през миналия сезон игра в 17 мача във всички турнири. В тях 22-годишният футболист се отличи с 9 гола и 2 асистенции. Цената му според transfermarkt.com е 1,2 милиона евро,

Първенството на Русия все още не е започнало - то стартира на 21 юли. Първият мач на Сочи е на 23 юли срещу Балтика.

Трябва да се спомене, че лидерът в Левски Ивелин Попов игра в този тим в периода 2020-2022 година. Наскоро стана ясно, че в Бразилия очакват Левски да продаде Рикардиньо и да им донесе пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички