Легенда на Левски определи Николай Костов като "серт" и допълни: Има добра визитка, малко ме притеснява


Легенда на Левски определи Николай Костов като "серт" и допълни: Има добра визитка, малко ме притеснява
Снимка: Lap.bg

4382 0

Легендата на Левски Петър Петров коментира любопитни теми около любимия "син" клуб. Една от тях бе свързана с новия наставник на отбора Николай Костов, като освен това Петров посочи, че Елин Топузаков е винаги на линия за Левски, но все още не е готов за старши треньор на първия отбор.

Елин Топузаков е винаги на линия. Винаги е готов да помага и да дава каквото може за отбора. На него му е рано според мен за треньор на първия отбор. Трябва му време и работа. След няколко години ще бъде на още по-високо ниво. Ще трябва да изчака своя момент. Той е много съвестен човек, но му трябва опит. Отговорността да водиш този клуб е огромна.

Не очаквах Ники Костов да бъде назначен. Радвам се за него, защото го познавам лично. Той е много всеотдаен, но е серт човек. Визитката му е добра, но това малко ме притеснява. Харесва ми, че той иска среща с ветераните. Това не се е случвало, откакто Славиша Стоянович води отбора. Всеки е готов да си сподели мнението пред него, за да му помогне и да му се улесни работата. Ние ветераните знаем каква е обстановката в клуба" - започна Петров.

Освен това той похвали Андриан Краев и Пламен Андреев, като посочи, че и двамата са израснали много през този сезон. Все пак вярва, че трябва да бъдат привлечени двама футболисти за техните позиции.

"Ще трябва да се вземат няколко човека. За мен ще е хубаво до Андриан Краев да има още един играч като него. Той много израсна през този сезон. Не вярвам да се борим за титла без нови попълнения. Новите играчи трябва да са бойци!

За мен задължително трябва да се вземе и един опитен вратар. Пламен Андреев много израстна през този сезон, но е хубаво да има един опитен страж" - допълни още Петров пред "Мач Телеграф". От Левски пък, посредством Наско Сираков, излязоха с отговор за турския бизнесмен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички