Къде да гледаме столичното дерби Славия - Левски?


Къде да гледаме столичното дерби Славия - Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

1563 0

Отборите на Славия и Левски ще се изправят днес от 20,15 часа в поредното 144-о издание на най-старото столично дерби на стадиона в квартал "Овча купел". Двубоят е от 9-ия кръг на Първа лига и противопоставя два тима, които се представят колебливо от началото на сезона.

В последния кръг Левски записа равенство у дома 0:0 срещу Ботев Враца, докато Славия загуби с 1:2 гостуването на Монтана. "Белите" кретат на незавидната предпоследна позиция с едва 4 точки, докато Левски е осми с 11.

Двубоят ще е интересен и с повторния дебют на руския специалист Александър Тарханов начело на Славия. Той няма да може да разчита на двама основни играчи - Милен Гамаков и Филип Кръстев.

С доста проблеми е и треньорът на 26-кратните шампиони Георги Тодоров. Той е сигурен само за отбраната, където ще разчита на Стаматов, Алекс Петков, Живко Атанасов и Найденов. В халфовата линия се завръща завърналият се на "Герена" в паузата на шампионата Мартин Райнов. Тодоров едва ли е щастлив от ситуацията на "Герена", след като първо загуби заради контузии близнаците Цоневи, а сега по решение на ръководството от състава бяха зачеркнати Илия Юруков и Станислав Иванов. Двубоят Славия - Левски ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport.

Междувременно от Левски отхвърлиха информацията, че са пренебрегнали сериозна оферта за Станислав Иванов - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички