Къде да гледаме Левски - Лудогорец за Купата?


Къде да гледаме Левски - Лудогорец за Купата?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

5015 0

Тази вечер Левски приема Лудогорец е дербито нма 1/4-финалите за Купата на България. Срещата е от 19 часа на стадион "Георги Аспарухов". Тази среща ще определи и последния полуфиналист, след като вече се класираха пловдивските Локомотив и Ботев, както и ЦСКА.

Преди днешната среща от "сините" категорично застанаха зад Петър Хубчев и обявиха, че негова смяна никога не е стояла на дневен ред. От отбора пък имат да се реваншират сериозно на феновете си - най-вече заради издънката срещу Славия и допусната загуба у дома.

И за този двубой обаче Хубчев има кадрови проблеми. Извън сметките му за мача поради наказания са Мартин Райнов и Дани Алар. С контузии са вратарят Николай Михайлов, Филипе Нашименто, Симеон Славчев и Паулиньо. След наказания се завръщат Холмар Ейолфсон, Иван Горанов и Янис Каргас.

Разградчани са отпочинали след двубоите в Лига Европа, тъй като последният кръг почиваха заради карантината, под която бяха поставени след завръщането си от Милано. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по Diema Sport. Междувременно наставникът на Лудогорец Павел Върба заяви, че неуспехите на Левски в лигата са лоша новина за "орлите". Защо смята така Върба - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички