Къде да гледаме двубоя Левски - Локомотив Пловдив за Купата?


Къде да гледаме двубоя Левски - Локомотив Пловдив за Купата?
Снимка: Официален сайт на Левски

5381 0

Тази вечер ще се изиграе реваншът от полуфиналите между Левски и Локомотив Пловдив. Срещата на "Герена" е от 20:30 часа и ще определи първият финалист за Купата на България. Отборът на Георги Тодоров има много сложна задача, след като изостава с два гола от първия мач.

"Сините" изиграха много по-тежък мач в последния кръг на шампионата от днешния си съперник. Пловдивчани загубиха от Славия с 0:1, докато Левски хвърли всички сили в дербито срещу ЦСКА, завършило 3:3. Затова и по-трудната задача за физическото възстановяване е пред столичани.

Тодоров вече обяви, че ще пусне свежи играчи, като за такъв може да счита Стайн Спиерингс, който не игра срещу "червените". Последния си мач днес ще изиграе капитанът Живко Миланов, който вчера обяви, че слага край на кариерата си. Със сигурност, Жиката ще даде всичко от себе си и ще се раздава докрай, както винаги е правил, за да може за последен път да помогне на любимия си отбор.

Локо Пд ще бъде без контузе­ния централен защитник Малембана. Затова и едва ли треньорът Бруно Акрапович ще прави промени в сравнение с първия мач. Двубоят Левски - Локомотив Пловдив ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по Diema Sport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички