Къде да гледаме двубоя Левски - Ботев (Враца) в Първа лига?


Къде да гледаме двубоя Левски - Ботев (Враца) в Първа лига?
Снимка: Официален сайт на Левски

1631 0

Тази вечер в 20:15 часа Левски посреща Ботев (Враца) в сблъсък от 8-ия кръг на Първа лига на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" ще опитат да се върнат към победите, след като в миналия кръг допуснаха загуба с 1:2 от Ботев (Пловдив). Срещата ще се играе пред празни трибуни заради наказанието, което столичани отнесоха след боя между две от фракциите на "Коматево".

В състава на домакините ще липсва трайно контузеният Радослав Цонев, както и Стайн Спиерингс, за когото бе съобщено, че е трансфериран в Тулуза. Очаква се стартовата единайсеторка да е съставена от Михайлов под рамката и пред него в отбрана Найденов, Петков, Атанасов и Стаматов. Даске ще бъде използван като дефанзивен халф, а Боби Цонев и Краев ще започнат в средата на терена. Иванов и Паулиньо ще бъдат на двете крила, а в атака ще действа Робърта.

Гостите нямат проблеми с окомплектоването на състава си. В момента  врачани са в подем, тъй като спечелиха последните си две срещи, едната от които бе в местното дерби с Монтана. Така че настроението в отбора е приповдигнато преди визитата на "Герена". Срещата между Левски и Ботев (Враца) ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport. А за кой от нападателите на Левски се твърди, че трансферът му е сигурен вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички