Къде да гледаме двубоя Арда - Левски в Първа лига?


Къде да гледаме двубоя Арда - Левски в Първа лига?
Снимка: Оф. сайт на Левски

2000 0

Днес Левски гостува на Арда в Кърджали във втория кръг на Първа професионална лига. "Сините" ще търсят положителен резултат, след като в първия си двубой загубиха от Берое с 0:2 у дома, но голямата цел през този сезон за клуба ще е финансовото стабилизиране.

Тимът на Николай Киров е амбициран да стигне до трите точки и да зарадва феновете си, които още чакат победа срещу някой от грандовете в родния футбол. Арда започна кампанията в efbet Лига със зрелищно равенство срещу новака Монтана - 3:3. Довечера Киров ще може да използва капитана Пламен Крумов, който е бивш футболист на "сините".

Преди месец Левски би Арда с 3:1 и това беше първата победа на отбора след раздялата с Петър Хубчев и заставането на треньорския пост на Георги Тодоров. И тогава "сините" бяха в лоша серия, но намериха сили да спечелят срещу кърджалийци.

Днес Тодоров може да пусне от първата минута най-новото попълнение Матео Стаматов. Той е гласен за заместник на продадения в Белгия Иван Горанов. Симеон Славчев се контузи срещу Берое и в средата на терена ще се появи Орлин Старокин, който в първия мач беше ляв бек. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички