Къде да гледаме дербито Левски - ЦСКА?


Къде да гледаме дербито Левски - ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

4094 0

Последният епизод от серията "Левски - ЦСКА" ще се разиграе тази вечер на стадион "Васил Левски". Двата отбора се изправят един срещу друг в предпоследния кръг от Първа лига, като за "сините" победа ще означава участие на бараж за място в Лига Европа.

ЦСКА няма за какво да играе до края на сезона, но Христо Янев със сигурност ще иска да запише успех в първия си мач срещу "сините", начело на армейския тим. Освен това ще е двойно щастие за ЦСКА, ако попречи на плановете на Левски да играе в Европа.

Това е епизод №6 през сезона между двата отбора, като до момента двата тима си размениха по един успех - ЦСКА би за първенство, докато Левски спечели за Купата на България. Останалите мачове помежду им завършиха наравно, което означава, че победителят днес ще е и крайният победител в директните мачове между двата отбора.

Най-гледаното българско дерби отново ще е в каналите на "Диема Екстра". Мачът ще бъде предаван от 18:30 часа в ефира на "Диема Спорт", а коментарното студио започва час по-рано. Тези от вас, които нямат възможност да гледат по телевизията, могат да следят Левски - ЦСКА НА ЖИВО В Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички