Красимир Иванов: Трансферът на Траоре е спекулация, преговаряме само с Рейш


Красимир Иванов: Трансферът на Траоре е спекулация, преговаряме само с Рейш
Снимка: Оф. сайт на Левски

3694 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че преговорите на клуба с нападателя Ласина Траоре са пълна спекулация. Той посочи и че евентуалният трансфер на португалския халф Нуно Рейш ще бъде последен за клуба в летния прозорец, който затваря на 6 срещу 7 септември.

"Повечето имена са спекулации или опити да се вдигне цената на играчите за трансферите им в други клубове. Траоре е пълна спекулация. Ние затова коментираме, когато сме подписали, защото обикновено воденето на преговори не означава, че футболистът е привлечен. Искрено се надявам португалецът да подпише, ако всичко е точно в преговорите. Други не предвиждаме до края на трансферния прозорец", коментира Иванов, цитиран от "Дарик".

Директорът каза още, че търсенето на спортен директор на клуба продължава. "Продължаваме да работим по това и се надяваме в скоро време да имаме решение. Не е нито много близо, нито много далеч. Не е тема, която в момента е пареща, но се надявам до края на годината да имаме ясен отговор. В момента конкретни преговори не се водят", поясни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички