Красимир Иванов: След първия мач във Вадуц говорих с НКП, но изводът е, че явно не е чуто това


Красимир Иванов: След първия мач във Вадуц говорих с НКП, но изводът е, че явно не е чуто това
Снимка: Официален сайт на Левски

975 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов сподели повече детайли за тежката санкция на "сините", наложена от УЕФА. Клубът трябва да плати 40 хиляди евро глоба и отборът ще играе следващите два мача от европейските турнири пред празни трибуни заради изцепки на фенове при отпадането от Вадуц. 

"Ако трябва да сложим някаква сума върху това, директният финансов ефект от самата глоба и провеждането на два мача на закрити врата е поне 100 хил. евро, но сигурно има и още пропуснати ползи, които ще надвишат още тази сума", сподели Иванов пред "Дарик". 

"След първия мач във Вадуц говорих с НКП, тогава наказанието беше 10 хил. евро и предупреждение от един мач при закрити врата. Там проявите бяха доста по-ограничени, но изводът е, че явно не е чуто това".

"Прекалено лесно извинение звучи, че е атакуван Делио Роси и човек да прави, каквото си иска, щом е недоволен. Как ще ни накажат за расистко поведение, след като са искали да атакуват треньора? Трудно намирам думи какво да кажа по темата, всички гледаме футбол и знаем какво се случва на Запад. Но явно има част от хората, които идват на стадиона и го смятат за забавно да правят такива неща. Видяхте, че и в Търново хвърляха факли по терена", заяви още той. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички