Край на сагата: Братя Цоневи решиха бъдещето си


Край на сагата: Братя Цоневи решиха бъдещето си

1564 0

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи са на път да останат в "Левски".

Халфовете бяха считани за сигурни напускащи, след като на няколко пъти през пролетта отказаха да удължат договорите си. Настоящите им контракти изтичат на 30 юни. 21-годишните футболисти нямаха претенции по предлаганите им възнаграждения, но искаха да получат уверение от спортно-техническия щаб, че ще получават повече игрово време. С оглед на предстоящите рокади в клуба двамата са склонили да продължат да носят синята фланелка и през следващата кампания, твърди "Тема Спорт".

Цоневи бяха силно желани от два родни клуба. Апетити към тях имаше треньорът на "Ботев" (Пловдив) Николай Костов, който ги познава от съвместния им престой на "Герена". Берое също ги искаше в редиците си, след като Александър Димитров застана начело на тима - той е работил с тях в юношеските гарнитури на националния отбор. В последните дни се смяташе, че именно старозагорци имат най-големи шансове да подпишат с полузащитниците. Този вариант към момента обаче не е актуален.

В близките дни ще стане ясно бъдещето на Максимилиан Карнер и Мигел Бедоя. Двамата са желани от кипърския АЕЛ Лимасол. Договорът на Бедоя изтича, а Карнер има контракт и за следващия сезон. Той може да бъде разменен за 26-годишния бранител на АЕЛ Валентинос Сиелис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички