Краев отсече: Нямах думата за сделката в чужбина, Левски не се разбра за парите


Краев отсече: Нямах думата за сделката в чужбина, Левски не се разбра за парите
Снимка: Официален сайт на Левски

2285 0

Един от най-желаните футболисти на Левски по време на зимния трансферен прозорец -  Андриан Краев, разкри в крайна сметка защо не се е стигнало до продажбата му в чужбина. Припомняме ви, че според информациите към него дълго време интерес имаше от унгарски гранд.

Талантливият футболист сподели, че двете страни не са стигнали до договорка заради трансферната сума, а той реално не е имал думата при преговорите. 

Възможността за трансфер

"Да, имаше вариант да премина в чужбина, но двата клуба не стигнаха до разбирателство за трансферната сума. Нищо не зависеше от мен, но аз съм щастлив в Левски. Щом така е трябвало да стане, някой ден мисля, че ще изляза в чужбина", обясни Краев пред Sportal.

Играчът обясни какво се случва и със зимната подготовка на "сините", които проведоха заниманията си близо месец в Дубай:

Подготовката в ОАЕ

"По време на лагера се подготвихме добре и мисля, че имаме възможност да се представим добре в първенството. Последните два месеца не бяха приятни за нас с оглед на резултатите, но сега най-добре ще е да направим същата пролет, както и миналата години. Надявам се сега да е същото и да се класираме за Европа".

Желанията на Стоилов

"Моята амбиция е да се трудя и подобрявам. Със сигурност искам да изляза в чужбина някой ден и да се докажа там. Откъм голове за Левски ще е ми е трудно да мина брат ми, но може би откъм мачове е по-вероятно. Със сигурност искам да запиша името си в историята на Левски.

Стоилов иска да подобря динамиката в играта си, мисля, че и това ще стане. Със сигурност имахме нужда от две-три попълнения, защото 13-14 човека изкарахме всички мачове през пролетта. Попълненията са добри и се вписаха добре в колектива", завърши Краев.

До този момент Краев има 68 двубоя за Левски, след като се присъедини към клуба през 2020-а година. В тях той се отчете с 5 гола и 3 асистенции, а междувременно триумфира и в надпреварата за Купата на България през изминалия сезон.

Вижте какъв бас забави последната тренировка на Левски в Дубай!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички