Костадинов: Ясно показахме какво е отношението ни към Петрович


Костадинов: Ясно показахме какво е отношението ни към Петрович
Снимка: БГНЕС

1109 0

Един от най-добрите играчи на Левски срещу Марибор - Георги Костадинов, заяви, че отборът е оставил всичките си сили на терена при равенството 1:1.

"Сините" отпаднаха от Лига Европа без да загубят, като бившият играч на Берое сподели, че късметът е обърнал гръб на него и неговите съотборници.

Какво каза Люпко Петрович след мача?

"Утре ще анализираме на чиста глава защо се стигна дотук. Дадохме всичко от себе си, тотално надиграхме отбора на Марибор, но липсата на късмет си каза думата. С едно положение съперникът ни отбеляза", каза Костадинов пред репортерите след двубоя. 

"Тази загуба тежи много, дано успеем час по-скоро да я забравим. Въпреки всичко аз смятам, че се представихме много добре и ако продължим с това себераздаване, с тази взаимопомощ и дисциплина, ни очакват много добри дни.

Какво каза Боян Йоргачевич след мача?

Няма смисъл да коментираме старши треньора Люпко Петрович. Всички знаят какъв специалист, какъв човек е той. Мисля, че с поведението си на терена, с влагането си в тренировките и мачовете ясно показваме какво е отношението ни към него”, допълни още полузащитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички