Живко Миланов: На младите сега им е кацнало птичето на рамото


Живко Миланов: На младите сега им е кацнало птичето на рамото
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1746 0

Треньорът на Левски Живко Миланов говори след победата над Ботев Пловдив с 1:0 в мач от 28-мия кръг на Първа професионална лига. Наставникът изрази задоволство от контрола на топката на тима и развитието на младите футболисти в тима.

"Видяхте че Ботев също създаде положения, но мисля че имахме голям контрол над топката, което аз исках и което знам че те могат да го направят и се опитваха. От това най-вече съм доволен.

"Това са млади момчета и ако видите последните 3 мача бяха с трите най-добри отбора, не се представихме на нужното ниво според мене, защото имаше голяма доза напражение в тях и оттам се породиха и лошите резултати. Но това е младият футболист му трябва време опит и с течение на мачовете.

Надявам се да го добият и да изглеждат по съвсем различен начин, защото в момента им е кацнало птичето на рамото и трябва да се възползват от това нещо. Хубавото че много от тях са израснали в школата и за тях за момента не са на първо място парите а и не трябва да бъде така, те пари ще печелят. Ърябва да се изграждат като характери и като футболисти

"Попринцип Анди Краев е нападател в тази позиция той изпълнява функцията на централен наапдател целта е да имаме по-голям контрол над топката което за мен се получи добре и когато има контрол над копката съответно се създават и много положения и всеки един от тях може да отбележи докато има шанс Левски ще се бори. По-важното е да играят футбол и да играят офанзивен футбол, да не се плашат от нищо, защото няма голяма разлика от останалите отбори и със сигурност излизаме на "Герена" за победа и до последно ще се борим", заяви наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички