Колев: Няма да подаваме оставки, докато не стане ясно какво се случва с клуба


Колев: Няма да подаваме оставки, докато не стане ясно какво се случва с клуба
Снимка: БГНЕС

1945 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев няма да подаде оставка, въпреки намерението да го направи след края на извънредното положение. Преди малко повече от седмица той заяви, че на 13 май цялото ръководство и треньорският щаб ще се разделят с клуба. Това заяви по-рано днес той преди Сашо Диков да отнесе акциите на "Герена".

"Не е вярно, че съм в оставка. Има Управителен съвет, с когото поддържам връзка и се виждаме непрекъснато. Има треньорско ръководство, има и спортен директор. Работата си върви. Футболистите минаха препоръчаните от футболния съюз PCR тестове, които ще станат ясни днес.", каза Колев пред bTV.

"Решихме да изчакаме – да не подаваме оставки, докато не стане ясно какво се случва с клуба. Ако го направим, това тотално ще блокира дейността на клуба. Не би било достойно. Продължаваме да си изпълняваме задълженията до момента, в който някой не ни каже, че не сме необходими."

"Тогава го декларирах като намерение. Няма внесени документи. Мисля, че беше редно и така се прави. Когато собственикът смени собствеността, е редно собственикът да избере екипа, с който ще работи.", добави Колев. Следете НА ЖИВО всичко около ситуацията с акциите на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички