Кой ще води Левски срещу Локомотив (Пловдив) сред тази неяснота?


Кой ще води Левски срещу Локомотив (Пловдив) сред тази неяснота?
Снимка: Официален сайт на Левски

1633 0

Прогнозите за изключително тежък сезон за Левски се потвърждават, като "сините" са на 12-о място с едва 12 спечелени точки - само два отбора се представят по-зле - Етър и Славия (с мач по-малко). След оставката на Георги Тодоров неговият помощник Живко Миланов пое щафетата, но изглежда сигурно, че Славиша Стоянович съвсем скоро ще се завърне в клуба и ще застане начело.

Успоредно с това обаче времето си минава и важните мачове за Левски следват един след друг, като следващият съперник също е повече от сериозен - носителят на Купата и Суперкупата на България Локомотив (Пловдив). А яснота кой ще води "сините" в този двубой все още няма, поне не напълно.

Много усилено се пишеше по родните медии, че това ще е Живко Миланов, но на съвсем друго мнение са в Словения, където са убедени, че Стоянович ще направи повторния си дебют още срещу Локо: "Феновете на Левски в България са ужасени, тъй като очакват клубът им да се бори за първото място, а не за оставането си в дивизията. Стоянович ще води отбора за пръв път в събота срещу втория в класирането Локомотив Пловдив, а след почивката за националните отбори ще има голямо предизвикателство срещу ЦСКА в престижното градско дерби" - пишат медиите в Словения.

Очаква се съвсем скоро въпросителните да паднат и да получим еднозначен отговор на въпроса кой ще води Левски срещу Локомотив Пловдив (вижте кой ще е съдията на дербито).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички