Коронавирусът застигна и Левски - четирима футболисти са заразени


Коронавирусът застигна и Левски - четирима футболисти са заразени
Снимка: Официален сайт на Левски

1380 0

Четирима футболисти на Левски са дали положителни резултати за коронавирус. Това съобщиха от "синия" клуб, но не посочват имената на заразените футболисти. Освен тях заразени са и двама служители на клуба, като всички остават под карантина.

По информации, разгласени в медиите, заразените футболисти са Марин Петков, Матео Стаматов, Стивън Петков и Георги Александров. През уикенда Левски домакинства на Локомотив Пловдив, а след две седмици ще се изправи срещу тима на ЦСКА.

Ето какво написаха от Левски на клубния си сайт:

Днес, 3 ноември спортно-техническия щаб, футболистите и служителите на „ПФК Левски“ преминаха регулярните PCR тестове за COVID-19. Тестовете се правят на база протокола изготвен и приет от Медицинската комисия към БФС.

Четирима футболисти от представителния отбор и двама служители на клуба са с положителен тест за COVID-19. След получаване на резултатите те са поставени под карантина.

Според протоколите на БФС, Министерството на спорта и Министерството на здравеопазването всички футболисти, треньори и обслужващ персонал ще бъдат подложени на нови PCR тестове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички