Кой може да замени Павел Колев като директор в Левски?


Кой може да замени Павел Колев като директор в Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

1389 0

Левски има няколко варианта за нов изпълнителен директор на този етап, пише "Тема спорт". Както е известно, досегашният такъв Павел Колев напусна в края на годината, но ще помогне на клуба с въвеждането в позицията на своя наследник.

Един от вариантите за началник на "Герена" е финансистът Константин Баждеков, който влезе в новото ръководство. Той бе изпълнителен директор на "сините" в продължение на близо 2 десетилетия. Според "Тема спорт" обаче той вероятно няма да се върне на тази позиция, а ще остане само член на УС на клуба.

В момента собственикът на контролния пакет акции на "сините" Наско Сираков трескаво обсъжда кандидатури за позицията. Очаква се тя да бъде поверена на млад и енергичен човек, който да има ясна визия за бъдещето на клуба. Друг вариант е това да е Александър Чакъров от Тръст "Синя България", който през 2020-а бе спряган за заместник на Колев. Шансовете сега той да заеме позицията обаче не били големи. А какво накара Павел Колев да напусне Левски вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички