Кои са късметлиите? Айнтрахт Франкфурт си хареса трима твърди титуляри в Левски?


Кои са късметлиите? Айнтрахт Франкфурт си хареса трима твърди титуляри в Левски?
Снимка: Getty Images

6140 0

Отстранилият Левски от Лигата на конференциите тим на Айнтрахт Франкфурт е набелязал трима от ключовите играчи на "сините". Пламен Андреев и двама негови съотборници са влезли в полезрението на германския клуб.

Сериозен интерес

Това пише "Мач Телеграф". От информацията става ясно, че шампионът в Лига Европа за сезон 2021/22 г. обмисля да отправи официална оферта за правата на младия вратар през зимата.

Едва 18-годишният вратар е впечатлил ръководството и спортно-техническия щаб на "орлите" с изявите си срещу тях в плейофния кръг на третия по сила европейски клубен турнир.

Въпреки че допусна 3 попадения във вратата си, Андреев се представи на високо ниво и в двете срещи. Именно затова Айнтрахт вижда в негово лице заместник на бившата звезда на ПСЖ Кевин Трап, който е на 33-годишна възраст.

Любопитно е, че "дивата от Майн" съвсем наскоро привлече друг млад играч на същия пост. Клубът плати сумата от 1.5 милиона евро за правата на Кауа Сантос от Фламенго. Твърди се, че представители на отбора признали, че тези средства е можело да бъдат насочени за покупката именно на Андреев. Все пак, "орлите" не планират да се отказват от него, а дори напротив.

Не е само той

В радарите на АЙнтрахт попаднали и други двама "сини" състезатели - Хосе Кордоба и Уелтън. Бранителят впечатлил с противопоставянето си на суперзвездата на тима Рандал Коло Муани, докато бразилецът се понравил със своята техника, скорост и прецизност. Техните изяви ще бъдат следени изкъсо от "орлите".

Междувременно столичани се завръщат в Първа лига с мач срещу Хебър. Къде може да гледаме НА ЖИВО двубоя?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички