Левски - Хебър по ТВ: Къде да гледаме четата на Любо Пенев срещу "сините" в Първа лига?


Левски - Хебър по ТВ: Къде да гледаме четата на Любо Пенев срещу "сините" в Първа лига?
Снимка: levski.bg

4012 0

Левски ще трябва да превключи от международната действителност към българската такава, за да посрещне никак леко предизвикателство, каквото е тимът на Хебър. Воденият от Любослав Пенев отбор вече успя да обърка сметките на няколко именити съперници, давайки сериозна заявка за новия сезон.

Формата на двата отбора

"Сините" ще изиграят първия си двубой в родния шампионат след отпадането си от Лигата на конференциите. Възпитаниците на Николай Костов бяха надвити от Айнтрахт Франкфурт с общ резултат 3:1 в плейофния кръг на надпреварата. Те обаче показаха високо ниво и ще желаят да затвърдят добрите впечатления и у нас. Към момента столичани заемат 10-ото място в класирането с актив от 9 точки при записани 3 победи и 2 загуби.

Пазарджиклии от своя страна нямаха мисли за Европа, но пък съумяха да поднесат не една или две изненади в родния елит. В миналия кръг "зелено-белите" не се дадоха на лидера Локомотив Пловдив, който се наложи трудно в голов трилър и 4:3. В предходните си двубои момчетата на Любо Пенев пък взеха точки от ЦСКА, Берое, ЦСКА 1948, Ботев Пловдив и Локомотив София. Към момента тимът е 8-и с 11 пункта на сметката си.

Какво говори историята?

В миналото тези два съперника са се срещали общо 8 пъти. В 5 от тях "сините" се поздравяват с успех срещу 2 за "зелено-белите". Веднъж завършват наравно. Последният мач между тях през март завършва при резултат 0:2 в полза на столичния гранд.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата от осмия кръг на Първа лига е с начален час 21:15 ч. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача Левски - Хебър НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички