Клубът го отхвърля, феновете желаят: Във Франция пак се заплеснаха по ас на Левски


Клубът го отхвърля, феновете желаят: Във Франция пак се заплеснаха по ас на Левски
Снимка: БГНЕС

7691 0

Левски е един от двата български клуба, продължаващи напред в евротурнирите. "Сините" надвиха Балкани с общ резултат 3:0 и се насочват към третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Бъдещето изглежда светло

Огромна заслуга за успеха в София с 1:0 имаше един от големите таланти на отбора Марин Петков. 19-годишният нападател реализира страхотно попадение в 110-ата минута на двубоя, гарантирайки нов успех на столичани.

Силното включване на българина, който се появи като резерва в 56-ата минута, очарова феновете на един от най-успешните клубове във Франция Бордо.

Както е известно, "жирондинците" проявяваха сериозен интерес към футболиста. Впоследствие обаче стана ясно, че отборът се е сдобил с друг играч и евентуален трансфер на родния национал остава на заден план.

Във Франция се захласнаха по Петков

Не на същото мнение са феновете на Бордо. В социалните мрежи част от тях изразиха възхищенията си от показаното от тийнейджъра.

"Вземете го възможно най-скоро! Истинско крило! Страхотен", гласят част от мненията онлайн. Отличени бяха уменията с топка в крака, физиката и точният мерник на младока.

Какво се крие зад красивото попадение на Петков срещу Шкупи?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички