Клуб от Сегунда отмъкнал сигурен за "Левски" защитник


Клуб от Сегунда отмъкнал сигурен за "Левски" защитник

1261 0

Изпадналият в Сегунда дивисион Хетафе е отмъкнал в последния момент договорен за "Левски" футболист, твърди "Меридиан Мач".

Става дума за венецуелския национал Ролф Фелтшер, който през последните два сезона бе част от германския втородивизионен Дуисбург, където негов треньор бе Илия Груев. Именно бившият национал препоръчал Фелтшер на "сините”.

Аниете излиза титуляр и в реванша срещу Марибор

25-годишният футболист може да играе и като десен, и като ляв защитник. Той е роден в Швейцария и е бивш юношески и младежки национал на „кръстоносците". През 2011 г. обаче става национал на Венецуела, тъй като корените на неговото семейство са именно от южноамериканската страна. Футболистът участва на последното издание на Копа Америка - Сентенарио.

Иначе кариерата на Фелтшер е доста прилична. Той е играл за Грасхопър, Дарма, Падова, Гросето, Лозана, Дуисбург и сега Хетафе.

Желаният от Левски играч има по-голям брат, който също е футболист. Неговото име е Франк Фелтшер и за последно бе част от кипърския АЕЛ Лимасол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички