Аниете излиза титуляр и в реванша срещу Марибор


Аниете излиза титуляр и в реванша срещу Марибор

1106 0

Антонио Аниете ще бъде титуляр и в утрешния втори сблъсък между "Левски" и Марибор, информира "Тема Спорт".

Испанецът малко изненадващо започна в стартовата единайсеторка на "Людски врът". Той действа в ролята на плеймейкър - зад гърба на централния нападател Венцислав Христов.

Аниете пропусна част от подготовката и затова се очакваше да остане на пейката в Словения и да бъде ползван като жокер през второто полувреме.

Фенове на Левски пребиха ученици... по погрешка

След срещата на "Людски врът" испанецът се оплакваше от лека травма. От лекарския щаб обаче увериха, че той ще бъде възстановен и ще бъде на разположение на треньора Люпко Петрович.

Същото се отнася и за централния защитник Александър Александров. В последните дни част от натоварванията бяха спестявани на национала и той напускаше по-рано тренировките. Причината е, че дълго време в подготвителния период лекуваше травма и взе участие само в последната контрола на тима. Това обаче не му попречи да изиграе 90 минути в Словения.

Вариант за заместник на Александров е последното попълнение - шведът Симон Сандберг.

На пълни обороти се готви и Хеан Деса, който пропусна срещата на "Людски врът" заради травма. Много е вероятно той дори да попадне в стартовия състав утре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички