Капитанът на Левски: Можем да настигнем и задминем Лудогорец


Капитанът на Левски: Можем да настигнем и задминем Лудогорец

2098 0

Левски може да стопи разликата с Лудогорец и да стане шампион. Това заяви защитникът на "сините" Веселин Минев преди отпътуването на отбора за втория лагер в Кипър.

"Предстоят контролните срещи, в които трябва да изчистим облика на отбора и най-важното да се върнем всички здрави. Подготовката върви много добре, всички се раздават на максимум, треньорите са доволни, здрави сме, което е едно от най-важните неща. Мисля, че всички трябва да бъдем доволни", коментира Минев, цитиран от БГНЕС.

"Новите момчета свикват, от тях остава да покажат каквото могат и за какво са взети, на този етап показват качества. Моето мнение като капитан е, че новите попълнения заслужено са тук. Хубаво е в Левски да има конкуренция, по двама на пост и да се вдига нивото", споделя той.

"Най-хубавото нещо ще бъде да станем шампиони, всички очакват това, за това се борим и тренираме. Всичко зависи от самите нас, малка е разликата и можем да я стопим и да задминем Лудогорец. За момента, щом изоставаме, нещо липсва, надявам са да го намерим и изчистим", допълни Минев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички