Чворович: Йоргачевич е мишок и интригант


Чворович: Йоргачевич е мишок и интригант
Снимка: Официален сайт на Левски

1545 0

Вече бившият вратар на Левски Иван Чворович все още поддържа враждата си с титулярния страж на "сините" Боян Йоргачевич. В началото на годината първият разтрогна договора си със столичани.

Чворович обяви, че е решил да си тръгне заради конфликт със сънародника си. Той разкри, че не е имал проблеми с никого друг на "Герена", а разпрата му с Йоргачевич датира оше преди двамата да се съберат в една съблекалня.

В интервю за телевизия BiT Чворович отиде по-далеч и нарече бившия си съотборник "мишок".

"Да ти кажа честно, за този мишок не искам да говоря нищо. Така е, заради него си тръгнах от там. Мишок, да. Няма значение дали прави интриги в отбора, или нещо друго. Дай да приключим темата, че започнах да се ядосвам. Няма значение. Не искам да говоря повече за него", казва сърбинът, цитиран от вестник "Тема спорт".

Чворович пристигна в Левски преди началото на настоящата кампания от Лудогорец. Той обаче не успя да се пребори с Йоргачевич за титулярно място. Иван изигра само един официален двубой за "сините" - той бе за Купата на България. След като разтрогна с Левски, стражът прие офертата на Ботев (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички