Капитанът на Левски има да сваля още килограми, за да влезе в оптимална форма


Капитанът на Левски има да сваля още килограми, за да влезе в оптимална форма
Снимка: Официален сайт на Левски

1150 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов е с 15 кг над нормата. По време на лагера на националния отбор всички играчи са минали през кантара и при стража на сините той е показал 108 кг. Оптималното тегло на вратаря е 93-94 кг, което означава, че той има да сваля 15 кг, за да е в добро физическо състояние.

Преди месец от Левски се похвалиха, че Михайлов е стопил 22 кг, което означава, че при подписването на договора си с клуба от "Герена" теглото му е било 130 кг. Наследникът му Георги Тодоров на няколко пъти индиректно обвини бившия национален селекционер за лошата форма на Михайлов. В момента вратарят е като преобразен и е един от малкото футболисти на Левски, които се представят на ниво от началото на сезона,  пише "Тема спорт".

Михайлов се превърна в лидер на тима и почти след всеки мач събира играчите в центъра на терена и прави кратък разбор. Формата му обаче притеснява и собственика Наско Сираков, който призна наскоро, че Михайлов има още работа по възвръщане на формата си. Междувременно се появи информация, че бивш отбор на Михайлов се интересува от Стайн Спиерингс - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички