Камбуров: Божинов беше прав, че никога няма да ме стигне по голове


Камбуров: Божинов беше прав, че никога няма да ме стигне по голове
Снимка: cska1948.bg

3507 0

Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където бе призван да коментира предизвикателното видео на Валери Божинов, в което завърналият се в Левски футболист се шегува с него. Камбуров заяви с усмивка на лица, че е съгласен с Божинов, че не може да го задмине по голове.

"Притеснява ме единствено това, че той може да ме стигне по голове. Познаваме се с него, приятели сме. По принцип, Божинов беше прав, че никога няма да ме стигне. Тук съм съгласен", каза Камбуров, който е на 14 гола от вечния рекорд на Петър Жеков.

"Чел съм доста скандални измислици за мен по жълтите медии. Едно от най-бруталните неща беше, когато написаха, че съм бил гей", отговори Камбуров на въпрос кое е най-скандалното нещо, което е чел за себе си в пресата.

Наскоро отборите на Божинов и Камбуров се срещнаха в Първа лига, където "сините" разбиха новака (подробности си припомнете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички