Какво да очакваме от дербито "Левски" - Литекс според Стойчо Стоев? (ВИДЕО)


Какво да очакваме от дербито "Левски" - Литекс според Стойчо Стоев? (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1040 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев сподели, че вече се усеща умората в неговите футболисти, но изрази надежда, че "сините" ще изиграят силен последен двубой за 2015 година. Както е известно, 26-кратните шампиони играят срещу Литекс на стадион "Георги Аспарухов".

"Нормално е всички вече да се чувстваме уморени, но все пак имаме още един мач и трябва да го изиграем сериозно и на ниво, за да зарадваме нашите привърженици, защото в последните мачове има повече разочарование, отколкото позитиви", заяви Стоев пред Левски ТВ.

"Той коментира приликите и разликите, които може да има между мача за "А" група и този за Купата на България, загубен от "Левски" с 0:3 след продължения.

"Може да има някаква разлика, но като цяло не очаквам. И този мач е важен и двата отбора ще подходят сериозно към него. Емоциите ще бъдат в пълна степен на терена и се надявам да излезем с чест от този двубой".

"Някои неща, които ги видях като слабости, да не ги повтаряме. Да успеем да реализираме головите ситуации, за да се поздравим с победа, тъй като най-важно във футбола е резултатът", каза Стоев преди предстоящата среща.

"Има голяма вероятност да не вземат участие в този мач (Веселин Минев и Божидар Краев б.р.), което по някакъв начин ще ни затрудни в избора и на състав, тъй като плюс и наказанията на Живко Миланов и Де Нойер това отслабва състава в спортно-технически аспект.

"Имат малки проблеми, които не са фатални. Насъбра се умора и напрежение, изиграха се не малко мачове, но както е за нас, така е и за другите отбори".

Какво още каза Стоев - вижте във видеото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички