Какви кадрови проблеми има Петър Хубчев преди полуфинала с Локо в Пловдив?


Какви кадрови проблеми има Петър Хубчев преди полуфинала с Локо в Пловдив?
Снимка: Официален сайт на Левски

1740 0

За Левски предстои важен мач за Купата на България във вторник. "Сините" гостуват на Локомотив в Пловдив в първи полуфинал в турнира, който се явява приоритетен за столичния тим. Задачата обаче няма да им е никак лека, тъй като ще трябва да отстранят настоящия носител на трофея.

Освен това Петър Хубчев има и кадрови проблеми за сблъсъка. Паулиньо няма да бъде на разположение, тъй като бразилското крило получи пети жълт картон в сблъсъка с разградчани. Негов заместник ще трябва да е някой измежду младоците Здравко Димитров, Мартин Петков или пък неубедителният Насиру Мохамед.

Освен това има и играчи с контузии. Няма да бъде на разположение и капитанът Живко Миланов, а Деян Лозев също е с контузия от преди мача с Лудогорец, твърди "Тема спорт". Все пак има и положителни новини - това е завръщането на Дени Алар и Хали Тиам. Двубоят е във вторник от 20:30 на "Лаута", а от БФС все още не са насрочили дата за реванш. Бившият играч на Левски Давид Яблонски пък се изказва изключително мило за феновете на тима и благодари, че е бил част от тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички