Как ще реагират феновете? Левски ще има ново име на стадиона, и то от този месец


Как ще реагират феновете? Левски ще има ново име на стадиона, и то от този месец

1327 0

Ръководството на Левски не само не се допита до своите фенове, но и вече е решило да добави ново име на стадион "Георги Аспарухов". Sportal.bg твърди, че от самото началот на втория полусезон в Първа лига съоръжението ще носи името "Арена Виваком", като освен спонсор телекомуникационната компания ще стане и най-големият рекламодател в историята на "сините".

Идеята на собственика Спас Русев е в клуба да бъдат вляти свежи финанси по изпипан маркетингов модел, който ползват десетки клубове на Запад. Финансови параметри по сделката не се разкриват, но контрактът между двете страни трябва да е за период между 3 и 5 години.

Интересното е, че няколко пъти вече се споменава за смяна на името на стадиона, но феновете са категорично против подобна идея. Сега ще бъдат използвани и двете имена - "Арена Виваком" и "Георги Аспарухов". Новото име обаче ще бъде налагано от ръководството в опит да бъдат привлечени нови рекламодатели, а по този начин да се задейства маркетинговата машина, която искат на "Герена".

Промяната ще бъда направена от началото на полусезона, което означава че в първия мач срещу Локомотив (Горна Оряховица) или срещу Ботев (Пловдив) стадион "Георги Аспарухов" ще се казва "Арена Виваком".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички