Наско Сираков за Спас Русев: Излъга хората


Наско Сираков за Спас Русев: Излъга хората

2083 0

Легендата Наско Сираков отново даде коментар за любимия си Левски и състоянието на клуба.

"Първата основна задача на Левски е да обяви план пред хората - ние следващите пет години няма да се борим за нищо, няма да ви лъжеш, ще намалим бюджета наполовина. Няма да е 12 млн. лв, а ще е 6 млн. лв. До пет години ние ще изчистим всички задължения. Клубът ще е начисто. Тогава ще седнем на масата, ще направим отбор и ще се борим за еди какво си. Всичко друго са лъжи, кърпежи, хвърляне прах в очите на хората и затова ще ходят по 200 човека на стадиона. Това е истината. Няма какво да се заблуждаваме и да се лъжем", заяви Сираков пред TV+.

Той коментира и собственика "сините" Спас Русев. "Не може да дойдеш и да станеш собственик в Левски през август и да кажеш, че до Нова година ще има ново табло и козирка, а изведнъж те да ти се сторят много скъпи след два месеца. Сега сме февруари месец и няма нищо. Това е лъжа, излъга хората. Каквито и оправдания да ми вадят, това е лъжа. В "Левски" трябва предварително да си си направил сметката, да си проучил абсолютно всичко, както е във всяка една фирма.

Тук минаха шест месеца, а във футбола няма чакане, особено в "Левски" и в ЦСКА няма кой да те чака. През това време трябваше да си си сформирал екип, да си направил каквито искаш структурни промени, да си заложил за следващите три, пет, седем години план. Основното нещо в "Левски" са задълженията, които висят като дамоклев меч над отбора. Никой не излиза да каже точно колко са тези задължения. Слушам 19 млн., 17 млн., 20 млн. Излиза собственикът и казва - малко над 20 млн. Те с тези милиони си играят, както аз си играя с внучката ми. То е страшна работа. Има точни и ясни цифри. Аз знам, че задълженията са над 20 млн. Казва се 23,5 млн., 26 млн, 21 млн. И оттук нататък се прави стратегия първо не как ще станем шампиони, а как ще ги изчистим тези задължения. Това е първата основна задача пред "Левски". Всичко друго е лъжа и измама. Иначе, ще се стигне дотам в най-скоро време да търсят лиценз както ЦСКА, за да играят в "А" група".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички