Йовов: Докога ще загърбваме темата за модерен стадион с козирка навсякъде?


Йовов: Докога ще загърбваме темата за модерен стадион с козирка навсякъде?
Снимка: Lap.bg

1374 0

Бившата звезда на Левски Христо Йовов постави въпроса за стадиона в коментар за вчерашния двубой между "сините" и ЦСКА в първенството. Той посочи, че както стадионът на Левски има нужда от довършване, за да се реагира в ситуации като вчерашната - обилен снеговалеж, така и България се нуждае от модерен стадион с козирка навсякъде.

"Вече е време да се замисляме дали наистина не ни трябва модерен стадион, който да ни позволи да реагираме в такива ситуации. Един стадион, който има козирка навсякъде, ще привлече и повече публика. Да не говорим за условията за играчите. Трябва да се питаме дали ще продължаваме да обръщаме гръб на тази тема", заяви Йовов пред "Мач Телеграф".

"Това бе двубой, в който трябваше да видим две различни стратегии за развитието на даден клуб. Едните залагат на чужденци и високи заплати. Другите пък на българи и по-ниско възнаграждение. Не можахме обаче да видим кой е от тях е по-правилен и по-успешен. Условията не го позволиха", допълни бившият директор на "Герена". А ето какво е променил според него Станимир Стоилов в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички