Ето кога се решава съдбата на Прохазка, Митрев, Вутов и Пиргов в Левски


Ето кога се решава съдбата на Прохазка, Митрев, Вутов и Пиргов в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1227 0

Левски остави за зимната пауза казуса с играчите, чийто договори изтичат. Това са Роман Прохазка, Божидар Митрев, Димитър Пиргов и Антонио Вутов.

За последния нещата са по-сложни, защото той е собственост на Киево. Ако искат да го задържат, то "сините" ще трябва да го откупят от италианците. Антонио обаче ще трябва да докаже в мачовете, които остават, че си заслужава да се извадят сериозни пари за него.

Прохазка и Митрев са твърди титуляри и мнозина вече надават вой, че трябва да бъдат задържани на всяка цена на "Герена". Засега обаче от ръководството не са започнали преговори с тях за нови договори.

Пиргов, който до скоро бе титуляр, сега е в ролята на резерва, но съдбата му все още не е решена.

"Договорът му изтича и засега не сме говорили за нов. Димитър се чувства добре в Левски, треньорът Делио Роси също се отнася добре с него. Конкуренцията на неговият пост е голяма. Яблонски се представя много добре, както и Ейолофсон", коментира мениджърът му Милко Бански пред "Меридиан мач".

"С Левски работим много добре, обсъдили сме и вариант, че той може да бъде продаден през зимата. Опции има, но тези неща се решават през декември", допълни той.

На „Герена" са обсъдили ситуацията около играчите, с които биха се разделили или задържали, но предстои още една преценка от мачовете, които предстоят до края на есента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички