Живко Миланов: Трябва да внимаване с Цоневи, ще сме по-спокойни, когато преподпишат


Живко Миланов: Трябва да внимаване с Цоневи, ще сме по-спокойни, когато преподпишат
Снимка: Vladimir Stoyanov/ LAP.bg

2887 0

Наставникът на Левски Живко Миланов говори след равенството 1:1 с Ботев (Пловдив) в приятелска среща между двата тима, играна на "Георги Аспарухов". Той призна, че ще трябват нови попълнения при "сините", като сподели, че ще се внимава с използването на Радослав и Борислав Цоневи, които до скоро лекуваха тежки травми. Миланов изрази надежд и те да преподпишат възможно най-скоро.

"Мен на този етап не ме интересува резултатът. Интересува ме играта и динамиката. Опитахме да изпробваме някои нови неща през двете полувремена. Както на мача с Локомотив, така и днес пуснахме много млади момчета. Трябва да внимаваме с Боби и Ради, но сега имаме мачове през три дни и те ще играят повече. Не мога да кажа нищо на феновете за договорите им. Да съобщят хората, които управляват. По-спокойни ще сме когато те преподпишат. Преди това не искам да коментирам. Доста време само говорим, а трябва нещата да се вършант и се надявам, че през следващата седмица това ще се случи" - започна Миланов.

"Ще ни трябват нови играчи. Имаме 13-14 опитни играчи, но те не стигат. Ако искаме нормален състав ще ни трябват още. Селекция обаче не се прави за 10 дни или 2 седмици. Ще се опитаме да извлечем максимума от времето, с което разполагаме и да вземем играчи само на проблематичните позициции в отбора. Ще ни трябва нов вратар.

Мога да им кажа само благодаря и нищо повече. Да продължават да ни подкрепят, както го правиха и миналата година. Много от момчетата са от школата и знаят какво значи Левски. Те са готови да си оставят сърцата на терена. А феновете го виждат това нещо и днес го видаха и затова ни подкрепят" - допълни още той.

Контролата дойде ден след дългото интервю на Наско Сираков за случващото се в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички