Живко Миланов: Състоянието на Левски е моментно


Живко Миланов: Състоянието на Левски е моментно
Снимка: Lap.bg

2263 0

Треньорът на Левски Живко Миланов говори пред журналистите по време на панихидата в памет на Георги Аспарухов и Никола Котков. Наставникът заяви, че към момента е на поста старши треньор, но не е известно дали това ще бъде така в бъдеще.

"Състоянието на Левски е моментно - сигурен съм, че след известно време Левски ще се оправи. Дали с нас, или без нас. Засега съм аз старши треньор, не знам дали ще продължа да бъда. Виждате какво е състоянието на клуба, водил съм разговори с Наско Сираков, належащо е да се намерят спонсори, да се погасят задълженията, да се задържат футболистите, няма как да го обясня аз това, има хора от ръководството, питайте тях", каза Миланов.

"Според вас каква е атмосферата в съблекалнята? Ако зависи от мен, бих дал договори на всички футболисти. Не зависи от мен обаче. Футболът е кратък, момчетата са професионалисти, всеки играе за пари, до момента само можем да им благодарим, че не са си тръгнали. Искат да останат, повечето нямат договори, тренират само от желание", добави Живко Миланов.

Ето какво заяви и Константин Папазов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички