Живко Миланов призна, че Левски е получил ценен урок от Лудогорец


Живко Миланов призна, че Левски е получил ценен урок от Лудогорец
Снимка: Vladimir Stoyanov/ LAP.bg

1582 0

Асистент треньорът на Левски Живко Миланов сподели първите си впечатления след тежкото поражение с 0:3 от Лудогорец на стадион „Георги Аспарухов“. По този начин "сините" остават на деветото място с 28 точки.

"Със сигурност даде отражение, след като губихме с 0:2. Това даде спокойствие на Лудогорец. Те са класен отбор. Показаха голямо самочувствие и мачът им се разви много добре. Проблемът бе, че Лудогорец игра по различен начин. Не можахме първото полувреме да се ориентираме. Играха с трима отзад и оттам ни дойдоха проблемите", започна той.

За промяна в схемата още през първата част:

"Бях готов. Лудогорец игра второто полувреме с ЦСКА по този начин. Бях готов за този стил, но не можахме вътре да се нагласим. От 0:2 стана доста тежко за нас. Опитът си каза думата. Те са доста класен отбор."

"Така станаха головете. Всичко от наши грешки. Това е неопитност и концентрация. Има ситуации, в които трябва да си по-бърз и такъв агресивен отбор може да се възползва и го стори", продължи Миланов.

"В Разград последните 10 години е най-добрият отбор. Най-класни футболисти има и се надяваме, че ситуацията в клуба ще се оправи. Имах идеята да изглеждаме по различен начин, не се получи. Това ни е една обеца на ухото. Лудогорец ни даде добър урок", призна помощник на Славиша Стоянович.

За връщането на Веселин Минев: 

"Веселин Минев в следващите дни ще ми помага. Играл съм с него. Доста добър приятел ми е. Ситуацията в тази пандемия не може да се предвиди. Почти целият щаб е под карантина. Дори последната седмица, последните дни останах сам с домакина на тренировка. Затова прибегнх към връщането му. Докогато е карантината на Стоянович, дотогава. Веско се е доказал с любов към Левски и има място тук, така че ще видим занапред."

За следващите мачове:

"Казах им, че загубата бе доста тежка. Това е хубавото на футбола, че след 3 дни идва нов мач и това може да се забрави. Да вдигнат главите и да се съберат за двубоя с Локомотив."

За заплатите: 

"Не искам да го коментирам. Това е въпрос към хората, които управляват. Има забавяне. Те са и професионалисти. Чужденците са едни наемници. Прави им чест. Дано занапред нещата да се оправят финансово. Когато главите им не са чисти, не може да се работи", завърши коментара си легендата на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички