Живко Миланов: Левски ще взима чужденци


Живко Миланов: Левски ще взима чужденци
Снимка: Lap.bg

1971 0

Наставникът на Левски Живко Миланов не скри задоволството си от победата с 2:0 над Етър и е сигурен, че "сините" са готови за началото на първенството.

"Оценката я дават феновете. Ако те са доволни, значи сме им предсатвили добра продукция. Радвам се, че застават плътно до нас в тези тежки времена. Апелирам за търпение към тези футболисти. Млади са, грешат и ще грешат и занапред. Според мен се развиват добре. Получиха се хубави неща. Имаше и грешки, които ще трябва да изчистваме, защото в хода на първенството мще бъдем наказвани. Искам Левски да изглежда по много по-различен начин, но съм доволен от футболистите и подготовката, която проведохме", започна Миланов.

"Първата цел беше футболистите, които искахме да останат, да подпишат нови договори. Надявам се новите попълнения да дойдат през следващата седмица. Може би в хода на първенството ще опитаме да попълним позициите, на които ни липсват. Имаме набелязани играчи - чужденци. Българите, които исках, вече си намериха отбори. Не искам да се получава пълнеж от футболисти, които идват. За да дойде чужденец, той трябва да е с две класи над българина. Трудно можем да направим нещо без пари. За мен отборът е готов, въпреки че ни трябват още няколко футболисти", коментира Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички