Живко Миланов: Левски има нужда от спокойствие и финансова стабилност


Живко Миланов: Левски има нужда от спокойствие и финансова стабилност
Снимка: Vladimir Stoyanov/ LAP.bg

1442 0

Левски допусна седма загуба у дома си през този сезон, а след края на мача срещу "канарчетата" временният треньор на отбора Живко Миланов обясни поражанието със загуба на концентрация от "сините":

"Допуснахме едно невнимание от 3 минути, което ни коства мача. Перфектно полувреме, но през втората част, началото на втората част същото ниво. Така е във фубола. Едно малко камъче може да обърне всичко. Ще си извадим поуки. Тези момчета и за напред ще правят грешки. Но трябва да играят правилен футбол"

"Липса на концентрация. Персонална грешка и на двата гола. Ние не сме гледали Черно море. Всичко си зависеше от тях. За нас беше по-важно да играем с настроение, комбинативен и атакуващ футбол. Мисля, че това стана с изключение на първите минути на второто полувреме", добави Миланов пред "Диема".

След това бившият защитник коментира и дали ще остане начело на Левски и след края на сезона:

"Не сме разговаряли дали ще остана за постоянно треньор на Левски. Аз съм помощник, трябва да седнем и да се разберем. Трябва да се знае какво ще е бъдещето. Надявам се ръководството да влезне в най-кратки срокове с хората, чиито договори изтичат и да се опитаме да ги задържим и догодина. Левски има нужда от спокойствие. Финансова стабилност. Това е най-важното!"

"Всички знаем какво е състоянието на отбора и на клуба, по-точно. Момчетата дават максимум. Днес също дадоха максимум. Опитват се играят с настроение и да дават максимума от себе си".

"Славиша е бил в болница. Той няма как да знае кой в какво състояние е. Решенията си ги взимах аз. Ние сме дискутирали някои неща, но повечето решения ги взимах аз", каза за финал Живко Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички