Живко Атанасов: Вече трябва да вземем Купата, мина много време без трофей


Живко Атанасов: Вече трябва да вземем Купата, мина много време без трофей
Снимка: Оф. сайт на Левски

1004 0

Бранителят на Левски Живко Атанасов говори малко преди подновяването на сезона за "сините". Защитникът споделя, че не се притеснява от конкуренцията, като освен това, призна, че отборът излиза за победа във всеки мач и ще преследва Купата на България.

"Чувствам се подготвен, направихме добра подоготвка. Аз имах късмета да играя във всички мачове, може би най-много от моите колеги. Аз се чувствам добре и нямам търпение за първия мач. Конкуренция не ме притеснява. Това е хубаво нещо. Така може да се вдигне нивото в един отбор. Даже това е най-добрият начин да се вдигне нивото. Начо и Ребин са добри футболисти и по никакъв начин не ме притеснява тяхната конкуренция. Надявам се, който покаже повече на тренировка, той да получава най-много време да играе" - започна той пред "Дарик".

"Нормално е фенове да насочат погледите си повече към Купата на България след слабото представяне през есента. Както винаги съм казвал - "Това е Левски", така във всеки мач, било то за първенство, за Купа, контрола или нещо друго, излизаме за победа, излизаме да дадем максимума от себе си. Мисля, че ние трябва да се фокусираме върху това - всеки мач да играем за победа. И когато го направим ще дойдат резултатите и доброто класиране. Надявам се да сме възможно най-нагоре в класирането. За Купата също сме концентрирани. Мислим много за Купата и се надявам да я вземем тази година вече, тъй мина много време без трофей на "Герена" - допълни още Атанасов.

Междувременно Славиша Стоянович призна, че Левски е много близо до нов трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички