Ясен е моделът, който Левски ще следва на зимния трансферен прозорец


Ясен е моделът, който Левски ще следва на зимния трансферен прозорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2841 0

Отборът на Левски си е поставил за цел да привлече футболисти само от родния шампионат през януарския трансферен прозорец. "Тема Спорт" информира, че от клуба вече следят ситуацията с набелязани играчи, на които договорите им изтичат след края на кампанията. Със задачата се е нагърбил помощник-треньорът Кирило Нестеренко, на когото Николай Костов има пълно доверие.

Кои са следените от Левски футболисти?

Става дума за младежкия национал Мартин Стойчев и нападателят на Берое - Вини Трибуле. Първият най-вероятно ще бъде заместник на Жереми Петрис, който все още не е удължил контракта си на "Герена". Стойчев играе в Арда като преотстъпен от Септември (София).

От другата страна, 24-годишният Трибуле има договор със заралии до края на сезона и ако не подпише нов, "сините" ще могат да се сдобият с него като свободен агент през лятото на 2024. Разбира се, старозагорци ще се опитат да го продадат на символична цена през зимата, ако той не преподпише с тима скоро.

Припомняме, че Левски нямаше "бурен" летен трансферен прозорец и пред клуба има много цели за зимата. Асими Фадига и Дарлан бяха единствените привлечени за старта на новия сезон в родния елит.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Младата звезда на Левски даде интересно обяснение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички