"Янки", наказал световните шампиони, отряза "Левски"


"Янки", наказал световните шампиони, отряза "Левски"
Снимка: Getty Images/Guliver

870 0

Палач на световния шампион по футбол Германия е отрязал "Левски" за трансфер на "Герена", твърди "Меридиан мач". Това е американецът Боби Ууд от Мюнхен 1860, който донесе победата на "янките" над Бундестима с 2:1 в контрола миналата седмица.

Лично бившият футболист на Мюнхен 1860 Даниел Боримиров се е бил заел с преговорите за Ууд, но заради попадението си американецът изведнъж се е превърнал в звезда и сделката е пропаднала.

До попадението си срещу "швабите" американецът, който е от хавайски произход, не е бил сред основните футболисти на "лъвовете". Той играе най-често във втория тим на 1860, а през пролетта дори е преотстъпен на Ерцгебирге Ауе.

"Сините" са имали подобна идея - да вземат нападателя под наем през новия сезон, като в договора има и клауза за откупуване. След гола му срещу Германия обаче Ууд се превръща в звезда и вече е ухажван от куп немски отбори, сред които е и Щутгарт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички