Баждеков намекна, че Аниете бил меркантилен


Баждеков намекна, че Аниете бил меркантилен
Снимка: Иван Йочев

1943 0

Финансовият директор на "Левски" константин Баждеков не се изказа особено ласкаво за звездата на отбора Антонио Аниете, който взе решение да напусне клуба, който записа разочароващ сезон. Запитан за раздялата с испанеца, Баждеков заяви:

"Георги Иванов бе пределно ясен, когато каза, че Левски е достатъчно е голямо име във футболната история на България и мисля, че в тази трудна ситуация трябват хора, които наистина милеят за синята фланелка, за емблемата на Левски. Наистина те с поведението си да покажат, че ще играят и за името на Левски, и за своята чест, а не само за меркантилни финансови претенции", заяви финансистът.

Той сподели, че клубът си е осигурил ресурсите за подготовката на отбора "за съответния период на спортно-техническия план, който са набелязали старши треньорът и спортният директор".

"Левски си е осигурил ресурсите, които са свързани с подготовката на отбора за съответния период на спортно-техническия план, който са набелязали старши треньорът и спортният директор. Предстои през следващата седмица да се направи съвместна среща с Надзорния съвет и след нея ще има доста повече информация за това какво ще се случва оттук нататък с финансирането на Левски и бъдещето му", каза шефът на "сините".

Баждеков говори след срещата с министър Красен Кралев, тръст "Синя България" и НКП, по време на която имаше дискусия на тема "Привържениците в управлението и собствеността на футболните клубове". Той бе категоричен, че феновете имат място в ръководенето на клубовете.

"Феновете на Левски доказаха, че привържениците имат място в управлението на клуба. Когато се ангажират с конкретни предложения и инициативи и се ангажират с тяхното изпълнение, мисля, че Левски го показа през последните няколко месеца, че може съвместно с привържениците да реализират доста съвместни мероприятия, които имат положително представяне в обществото", посочи той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички