Извънредна тренировка за атакуващите играчи на Левски


Извънредна тренировка за атакуващите играчи на Левски
Снимка: Getty Images/Guliver

940 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович проведе вчера извънредна тренировка с офанзивните си играчи. Когато заниманието приключи и всички състезатели тръгнаха да се прибират в съблекалнята, треньорът нареди повечето нападатели и футболисти с атакуващи функции да направят специфични упражнения, които завършват с удари по вратата, пише "Тема Спорт".

Богдан Васчук и Паулиньо разиграваха по фланга, а Кабов и Боримиров доставяха центрирания на централните нападатели. Последните бяха разделени на две двойки. В едната действаха Серджиу Буш и Станислав Костов, а в другата бразилците Ривалдиньо и Луан Виана.

Стоянович редуваше различни по вид упражнения с помощта на своя асистент Асен Букарев. Тази част от тренировката продължи около 30 минути, а в нея бяха ангажирани и младите вратари на тима от "Георги Аспарухов" - Николай Кръстев, Димитър Шейтанов и Петър Иванов.

Очевидно е, че треньорът на Левски иска да повиши резултатността на отбора. В последния кръг "сините" за първи път не се разписаха през сезона в Първа лига - те загубиха с 0:1 от Локомотив (Пловдив) на "Лаута". В 8 мача в елита тимът е вкарал 12 гола -средно по 1,5 на двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички