Изпуска ли го Левски? Николай Жейнов с горещи разкрития за милионната оферта за Кръстев


Изпуска ли го Левски? Николай Жейнов с горещи разкрития за милионната оферта за Кръстев
Снимка: Lap.bg

3699 0

Португалският Витория Гимараеш е отправил оферта от над 4 млн. евро за Филип Кръстев. Агентът на национала на България – Николай Жейнов, взе отношение по разкритието за предложението към клиента му. Той потвърди, че има такава оферта за 21-годишния халф, който е преотстъпен в Левски до края на сезона. Жейнов призна, че има и други предложения към Кръстев.

Да, истина е, че има оферта от Витория. Интересът на Гимараеш датира от доста време и това не е първата оферта, която те изпращат. В края на трансферния прозорец през лятото имаше друга, която беше горе долу двойно по-ниска, а и Филип бе категоричен, че не може да остави Левски от днес за утре, както се казва. Към момента изричното желание на Сити е да запази Филип, така че мисля, че няма да има успех и това предложение. Има и интерес от други отбори, но това е нормално“, коментира Жейнов пред „Спортал“.

Агентът не изключи възможността Кръстев да изкара сезона в Левски, оставайки на „Герена“ и през пролетта.

Не изключвам и оставане в Левски, все пак в началото на сезона такова бе разбирателството ни. Естествено Сити си запазиха изрично възможността да променят нещо през зимата, ако сметнат, че има по-добър вариант. Ние обаче сме твърди, че не искаме да допускаме същата ситуация, както се бе случило в Троа, когато по предложение на Сити Филип отиде там, но треньорския щаб не търсеше играч на тази позиция. За играч на 21 години най-важното е да играе постоянно“, добави Жейнов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще го изпусне ли Левски? Балкански гранд си хареса звезда на „сините“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички