Наставникът на Левски: Сега е времето да покажат най-доброто и да се наложат


Наставникът на Левски: Сега е времето да покажат най-доброто и да се наложат
Снимка: Официален сайт на Левски

1346 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров заяви след равенството с Арда, че победа на неговия тим ще се отрази много добре в психологически план. Той се надява и да има нови попълнения, като похвали играчите за старанието. 

"Доволен съм от спечелената точка, колкото и така да звучи. С оглед развоя на мача, както започнахме неуверени, а така беше и началото на второто полувреме. Чувстваше се това в отбора и съм доволен, че проявихме характер с десет човека. Много е сложна ситуацията при нас, а ако беше Робърта вкарал, щяхме да бием. Трудът им заслужи позитивен резултат”, каза Тодоров пред Diema Sport.

"Казах им на почивката, че не искам да виждам неуверени хора. Няма причина да бъдат неуверени. Аз не им създавам натиск да са притеснени и сега е времето да покажат най-доброто и да се наложат, но в крайна сметка трябват и резултати. В тази ситуация успяхме да издържим и физически, след като четирима от нашите през седмицата бяха с младежкия национален отбор. Влагат се на тренировките, но трябва да си променят психологията и да са уверени. Няма причина да не са уверени. Ние си знаем състоянието, но трябва да търсим само позитивното", допълни още той. А какво мнение изрази наставникът на Арда Николай Киров след двубоя - можете да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички