Изненада: Успял в България треньор, странно изгонен от ЦСКА, иска да поеме Левски


Изненада: Успял в България треньор, странно изгонен от ЦСКА, иска да поеме Левски
Снимка: БГНЕС

6931 0

Любопитна информация се появи отново поста на старши треньора в Левски. Напомняме, че на пресконференция, на която участва и мажоритарният собственик Наско Сираков, бе обявено категорично, че ще се разчита на сегашния наставник Николай Костов.

И въпреки че се очаква съвсем скоро да бъде обявена новина за преподписването на договора му (както заяви Сираков), то колегите от "Мач Телеграф" пишат, че агентите на двама треньори разпитват колко сигурен е постът за Костов и дали има как да се стигне до смяна на наставниците.

Особено любопитно е едното треньорско име, чиито агенти разпитват за ситуацицята в Левски. Това е бившият наставник на Локомотив Пловдив и на ЦСКА Бруно Акрапович. Той остава един от най-успешните треньори на "смърфовете" през този век.

Още: Сериозна борба за титулярно място в Левски преди дербито с ЦСКА

Бруно Акрапович и Славиша Стоянович искали да поемат Левски?

Дори при "армейците" бе посрещнат с големи надежди и с оптимизъм от феновете. При тях обаче той не получи почти никакъв шанс, след като работи само от ноември 2020 година до март 2021-ва и изведе отбора в едва 16 двубоя (в тях дори не записа толкова лоши резултати - 11 победи, 2 равенства и 3 загуби, като сред успехите бяха по един над Рома и Левски, както и два над Черно море, докато пораженията дойдоха срещу Йънг Бойс, Лудогорец и Берое). Той бе шокиращо уволнен от клуба, когато никой не очакваше, а решението не се хареса от запалянковците и бе заклеймено като подигравателно, тъй като специалистът прекъсна така успешния си престой в Пловдив, където всички го обожаваха.

Бруно Акрапович се завръща в Първа лига?

В момента Акрапович е без отбор, след като бе освободен от Железничар. Агентите на Славиша Стоянович също разпитвали за ситуацията с треньорския пост в Левски, като той също е без отбор. Самият Славиша Стоянович пък призна, че не може да каже "не" на Левски.

Още: Ясни са първите нови попълнения, с които Левски ще се подсили това лято?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички