"Два пъти бях в Левски и си тръгвах обиден, но и сега няма как да кажа "не" на клуба"


"Два пъти бях в Левски и си тръгвах обиден, но и сега няма как да кажа "не" на клуба"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3567 0

Бившият старши треньор на Левски Славиша Стоянович даде интересно интервю. В него той говори най-вече именно за "синия" клуб, като призна, че следи редовно това, което се случва с отбора - представяне и резултати.

Словенецът бе начело на Левски за два престоя. Първо от август 2018 година до януари 2019-а, а след това и от ноември 2020-а до май 2021-ва. Самият Стоянович признава, че при втория му престой е било доста по-трудно поради ограничените финансови ресурси, а и поради трудното осъществяване на трансфери заради коронавируса.

Славиша призна, че и двата пъти си е тръгвал от клуба обиден. И въпреки това на получен въпрос дали може някога да поеме Левски за трети път, той философски отвърна, че никога не трябва да казва "никога", както и че не може да - "Труден въпрос ми задавате. Два пъти работих в Левски с цялото си сърце и си тръгвах обиден. Със сигурност и двата пъти не се разделих с Левски по моя вина. Не знам защо така се случи, в крайна сметка имахме добри резултати.

Славиша Стоянович не отписва възможността отново да е треньор на Левски

Още: Левски със специална молба към БФС - касае Лудогорец

Може ли отново някога Славиша Стоянович да поеме Левски?

Трудно е да дам отговор на вашия въпрос, но в живота никога не трябва да казваш "никога". Няма как да кажа "не" или "не може" на Левски!" - отговори Стоянович пред "Спортал".

Все пак неотдавна мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков заяви, че Николай Костов остава начело на отбора и скоро няма да има замяна. Освен това Левски започна преговори за нови договори и с петима футболисти.

Още: Една столична учителка никога няма да забрави мача Левски - Берое (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички