Изненада: Левски се разделя с ново попълнение - Станимир Стоилов не иска Димитър Костадинов?


Изненада: Левски се разделя с ново попълнение - Станимир Стоилов не иска Димитър Костадинов?
Снимка: Levski.bg

9358 0

26-кратните шампиони на България ще се разделят с едно от новите си попълнения през идното лято, тъй като старши треньорът не е доволен от него... или поне така твърди "Тема Спорт" в днешния 15 март!

Според информациите, Димитър Костадинов, който облече екипа на Левски още в първите дни след завръщането на Станимир Стоилов, вече гледа към изхода на стадион "Георги Аспарухов".

Споменава се, че 22-годишният атакуващ футболист не е успял да спечели доверието на Мъри, а в същото време има сериозни проблеми със своята дисциплина. Договорът на Димитър Костадинов със "сините" е за срок от три години, но според изданието скоро ще бъдат стартирани преговори за неговото предсрочно прекратяване. 

*SportLive разглежда тази информация с 'едно наум', тъй като фактът, че Димитър Костадинов започна като титуляр в мача с ЦСКА на 6 март, говори достатъчно за доверието, което има в него Станимир Стоилов. От друга страна, след зимната пауза в българския футбол, роденият през 1999 година играч вече отбеляза два гола (срещу ЦСКА 1948 и срещу Септември София) и показа, че навлиза в добра форма!

Вижте още: Английските милиони за Жорди Кайседо не изкушават ЦСКА... засега!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички